A KT-Electronic Kft.

Vállalatunk 35 éves hazai gyakorlattal, tapasztalattal rendelkezik. A lehető legkorszerűbb technológiákat forgalmazza elérhető áron és kedvező fizetési feltételekkel. Cégünk 96%-os résztulajdonosa az ugyancsak hasonló profilú svájci Teletronik AG, mely az európai, amerikai és az ázsiai piacokon is igen jól ismert részvénytársaság. Mivel cégünk volt a tulajdonosa az első és máig legnagyobb magyarországi CATV hálózatnak is, nem egyszerűen csak kereskedünk, hanem segítünk megtalálni a legjobb és legkedvezőbb feltételeket partnereinknek, meghozni a legjobb döntést bármilyen beruházásról legyen is szó. A legkisebb családi házas hálózattól a legnagyobb, kombinált távközlés-technikai rendszerig, szinte minden területen.

Közvetlen gyári képviseletként az általunk forgalmazott eszközöket a lehető legjobb kondíciókkal kínáljuk. A legjobb ár/minőség arány cégünk legnagyobb garanciája!

Az általunk forgalmazott eszközök alkalmasak a ma nyújtható legkorszerűbb távközlési szolgáltatásra: kábeltelevízió, kábeltelefon, nagysebességű Internet, VOD, NVOD, stb.

Referenciáink között megtalálhatóak a legnagyobb hazai kábelhálózatok, úgy mint a T-Kábel, UPC, FiberNet, DIGI TV, PR-Telecom, Tarr-Kábel és talán az összes többi, kisebb hazai kábeltévés rendszer is.

Egyik új és technológiában is legújabb referenciánk (európai viszonylatban is az egyik legnagyobb) az Antenna Hungária DVB-T és AM-Mikro digitalizálása, melyhez cégünk szállította a hozzáférés korlátozás technológiát, valamint közel 100 ezer digitális DVB-C (kábel) STB-t.

Partnereink megelégedettségét jelzi folyamatosan növekvő forgalmunk, melyet igyekszünk a jövőben tovább növelni.