Disztribúciók / forgalmazott márkák

Teletronik - KT-Electronic Kábeltechnika

Teletronik AG

A 30 éves múltra visszatekintő svájci Teletronik AG fő profilja az aktív és passzív kábeltelevíziós építőelemek gyártása és forgalmazása. Az évtizedek alatt e téren összegyűjtött tapasztalata, határozott, piacorientált üzleti stratégiája és versenyképes árai a telekommunikációs piac meghatározó szereplőjévé tették.

CASA Systems (IPTV, vagy Video over IP, VoIP) - KT-Electronic Kábeltechnika

CASA Systems

Az amerikai gyártó jelenti a legjobb megoldást a nagy sávszélesség igényű IP szolgáltatások (IPTV, vagy Video over IP, VoIP) és a tradicionális szélessávú szolgáltatások feltételeinek megteremtésére. A CASA termékcsalád minden egyes tagja rugalmasan szabályozható fejállomási eszköz, amellyel szükségtelenné válnak a párhuzamos fejlesztések az MPEG TV, IP TV bypass és a DOCSIS szélessávú szolgáltatási hátterek kialakítására.

Dasan Networks - KT-Electronic Kábeltechnika

Dasan Networks

A koreai gyártó különféle FTTx hálózatokhoz kínál aktív eszközöket. Sokoldalúan bővíthető OLT platformok és végberendezések nagy választékban, igény szerint választható GEPON vagy GPON szabvánnyal. Termékeik egyedülálló WDM PON megoldást kínálnak a szálkapacitás jobb kihasználására, teljes körű IPTV, VOIP támogatással.

Irdeto - KT-Electronic Kábeltechnika

Irdeto

Több mint 40 éves fennállása óta, a kiterjedt, magas színvonalú technológiai háttérnek és a folyamatosan megújuló biztonsági fejlesztéseknek hála, az Irdeto mára a világ egyik legfejlettebb médiavállalata lett a digitális tartalomvédelem területén.

Rover Instruments - KT-Electronic Kábeltechnika

Rover Instruments

A 30 éves olasz cég üzleti stratégiája közérthető és világos. Folyamatos technikai fejlesztések, flexibilis, gyors reagálás a piaci eseményekre és a minőség iráni elkötelezettség. Ez a szemlélet teszi a Rover mérőműszereit és fejállomáseszközeit a piac elismert szereplőivé.

Sefram - KT-Electronic Kábeltechnika

Sefram

1947 óta működő francia műszergyártó Európa egyik legrégebbi méréstechnikai cége. Az évtizedek alatt szerzett tapasztalat és a folyamatos kutatás-fejlesztés kiváló minőségű eszközeikben is tetten érhető, melyek a nagy múltú céget a telekommunikációs műszerpiac élvonalába emelik.

Ripley Tools - KT-Electronic Kábeltechnika

Ripley

Az amerikai cég kábelek és vezetékek szereléséhez gyártja kiváló minőségű eszközeit immáron harminc éve. Széleskörű kínálatában minden lehetséges munkafolyamathoz megtalálhatók a különböző eszközök.

Cable Prep - KT-Electronic Kábeltechnika

Cable Prep

Az amerikai szerszámgyártó majd minden kábel szereléséhez kínál alternatívát. Precíziós mégis könnyen használható magas minőségű blankoló, coring, krimpelő, vágó és tisztító eszközei minden telekommunikációs hálózat építésénél jó szolgálatot tesznek.

Wellav - KT-Electronic Kábeltechnika

Wellav

A Wellav az egyik vezető távolkeleti digitális fejállomás eszközöket fejlesztő és gyártó cége. 80 országban több mint 900 operátor használja a termékeit.

Metz - KT-Electronic Kábeltechnika

Metz

A szalagrögzítés területén széles választékkal rendelkező cég termékei között megtalálhatók a hálózatépítés során alkalmazható legkülönfélébb megoldások. Tömlőbilincsek, kábelrögzítők, tartószerkezetek, adapterek, védőelemek, stb.

ATX Networks - KT-Electronic Kábeltechnika

ATX Networks

Az ATX Networks egy teljesen más szemlélettel közelíti meg a transcoderek világát. A kiváló minőségű video minimális átviteli sebesség, és egy license free rendszer egyedülállóvá teszi az iparágban, amely az ügyfeleknek megadja azt a szabadságot, hogy a konfigurációt úgy, ahogy, amikor és ahogyan akarják, úgy módosítják, mert nem license-hez kötött a használat.

Inno Instrument - KT-Electronic Kábeltechnika

Inno Instrument

A Dél-Koreai gyártó több, mint 10 éve gyárt magas minőségű eszközöket a távközléstechnikai piacra. ARC szálhegesztők, precíziós vágószerszámok, stb.

Polytron - KT-Electronic Kábeltechnika

Polytron

A Polytron több mint 40 éve fejleszt és gyárt kiváló termékeket RF jelfeldolgozásban MATV, SMATV és CATV rendszerekhez. Tényleg “Made in Germany”!

IP.Netcom - KT-Electronic Kábeltechnika

IP.Netcom

Az IP.Netcom egy osztrák székhelyű szoftverfejlesztő cég, mely elsősorban HbbTV és IPTV rendszerek fejlesztésével foglakozik.