Kódolás

Távolról menedzselt Irdeto CAS szolgáltatás kis és közepes méretű kábeltelevízió hálózatok számára.

Kódolás: Irdeto CAS szolgáltatás - KT-Electronic Kábeltechnika, CATV

A KT-Electronic, a számos európai referenciával rendelkező Irdeto hozzáférés korlátozó rendszert felhasználva kifejlesztett egy minimális befektetési igényű kulcsrakész megoldást a magyar kábeltelevízió-operátorok számára. Ennek segítségével lehetővé vált minden kisebb és közepes méretű hálózaton a digitális műsorok kódolása, kis beruházással. A szolgáltatás technológiai központja Budaörsön található. A 7x24 órás adatforgalmat bonyolító rendszert technikai helpdesk segíti, melynek webes támogatása is elindult. Az Irdeto kódolás szolgáltatást publikáló szerver ma már számos európai kábeloperátor számára elérhető közvetlen VPN kapcsolattal.

A szolgáltatás 2008-ban indult és elégedett ügyfeleinek száma folyamatosan nő. Ennek köszönhetően partnereink köt tudhatunk már külföldi CATV szolgáltatókat is Szlovákiában, Romániában, Macedóniában, Szerbiában, Boszniában, Horvátországban és Ausztriában is.

A KT-Electronic, szolgáltatásaihoz illesztett Set Top Boxok ajánlásával kívánja segíteni partnerei munkáját mind SD, mind HD képfelbontást támogató készülékeivel.